Nieuws

 • Nils Labordus Nils Labordus
  Het is een bijzonder jaar Geplaatst op: 1-10-2020 door Nils Labordus

  Waren we net verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Drachten, krijgen we de Coronacrisis over ons heen. Een gebeurtenis die geen van ons koud liet en waar we allemaal onze weg in moesten en zullen moeten blijven vinden. Het nieuwe normaal dient zich aan...

 • Harald van Leeuwen Harald van Leeuwen
  Het nieuwe normaal: optimaal en maximaal digitaal Geplaatst op: 1-10-2020 door Harald van Leeuwen

  De visie van EIC op ICT tijdens de coronacrisis en de effecten op lange termijn

  Corona houdt ons alweer een half jaar bezig. Veel is er over geschreven en hoe je het ook wendt of keert, deze crisis lijkt een blijvend effect te hebben. Deze tijd dwingt ons anders naar ons vak te kijken en we zien die noodzaak ook bij onze klanten. Juist nu blijken wendbare, goed ingerichte ICT-voorzieningen op maat van de eindgebruiker essentieel. In dit artikel nemen we je graag mee naar het nieuwe normaal en laten je zien welke stappen jij kunt zetten.

 • Jelle Arjaans Jelle Arjaans
  Jelle Arjaans van EIC: ‘Wij willen dat de eindgebruiker zijn werkplek omarmt’ Geplaatst op: 1-10-2020 door Jelle Arjaans

  Een IT-platform waar je als organisatie zelf de regie over hebt en dat helemaal is ingericht naar de wensen van de eindgebruiker. Dat is volgens Jelle Arjaans van EIC de nieuwe standaard in de IT. “Met ons concept van de KLIX werkplek geven we nu al invulling aan de toekomst van informatietechnologie.”

 • Harald van Leeuwen Harald van Leeuwen
  Met IAM krijg je grip op waardevolle en gevoelige informatie Geplaatst op: 1-10-2020 door Harald van Leeuwen

  We werken allemaal ineens veel vanuit huis en vergaderen via Ms Teams alsof we nooit anders deden. Juist nu is goed beheer van je autorisaties van groot belang. Wie heeft waar en wanneer toegang tot welke informatie? IAM staat voor Identity & Access Management en is het antwoord op deze uitdaging. Onze specialisten schreven een whitepaper waarmee je snel aan de slag kunt.

 • Nils Labordus Nils Labordus
  Terugblik 2020: Een drive-through jaar Geplaatst op: 17-12-2020 door Nils Labordus

  Toen ik begin dit jaar dan na al die jaren last minute kerstdiners regelen eindelijk al in januari een datum en locatie had geregeld voor vrijdag 18 december, had ik niet kunnen bedenken dat we nu moeten overgaan naar een drive-through kerstdiner. Wat mij betreft is 'drive-through' daarom het woord voor 2020. 

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.