Nieuws

 • Nils Labordus Nils Labordus
  Terugblik 2020: Een drive-through jaar Geplaatst op: 17-12-2020 door Nils Labordus

  Toen ik begin dit jaar dan na al die jaren last minute kerstdiners regelen eindelijk al in januari een datum en locatie had geregeld voor vrijdag 18 december, had ik niet kunnen bedenken dat we nu moeten overgaan naar een drive-through kerstdiner. Wat mij betreft is 'drive-through' daarom het woord voor 2020. 

 • Harald van Leeuwen Harald van Leeuwen
  Gemeente Den Haag migreert naar Windows 10 Geplaatst op: 17-12-2020 door Harald van Leeuwen

  Een omvangrijk migratieproject ruim binnen de deadline opleveren, EIC slaagde erin voor de gemeente Den Haag. Maar liefst 1850 applicaties werden geïnventariseerd om overgezet te worden naar Windows 10, een enorme klus. Robert van der Knijff, projectleider applicatiemigratie namens de Gemeente, spreekt van een intense maar zeer bevredigende ervaring. “EIC was top!”

 • Nils Labordus Nils Labordus
  Nieuwe Demoruimte: ervaar onze dienstverlening optimaal Geplaatst op: 17-12-2020 door Nils Labordus

  We zitten inmiddels een jaar naar volle tevredenheid in Drachten, mooie kantoorruimtes en een kantine die als commerciële Brasserie ook niet zou misstaan. Naast de kantine hebben we nu ook een mooie grote ruimte die we voor meetings gebruiken, zowel intern als met klanten en relaties. Deze krijgt nu een upgrade.

 • Harald van Leeuwen Harald van Leeuwen
  Met NEN7510 gegarandeerd veilig voor de zorg Geplaatst op: 17-12-2020 door Harald van Leeuwen

  NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Sinds november 2020 is ook EIC gecertificeerd volgens deze standaard. Dat betekent dat wij ook voor onze zorgklanten een aantoonbaar vertrouwd adres zijn waar hun data in veilige handen is. 

 • Nils Labordus Nils Labordus
  Het is een bijzonder jaar Geplaatst op: 1-10-2020 door Nils Labordus

  Waren we net verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Drachten, krijgen we de Coronacrisis over ons heen. Een gebeurtenis die geen van ons koud liet en waar we allemaal onze weg in moesten en zullen moeten blijven vinden. Het nieuwe normaal dient zich aan...

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.