Nieuws

 • Harald van Leeuwen Harald van Leeuwen
  EIC lanceert whitepaper IAM Geplaatst op: 23-04-2020 door Harald van Leeuwen

  Zorgeloze autorisaties met IAM

  Wie heeft waar en wanneer toegang tot welke digitale informatie binnen mijn organisatie? En hoe stel ik vast dat de persoon die zich aanmeldt ook daadwerkelijk degene is die hij zegt te zijn? Met deze en andere vragen houdt IAM zich bezig. IAM staat voor Identity & Access Management en is juist nu voor veel organisaties een heet hangijzer. Thuiswerken en vergaderen via Microsoft Teams zijn ineens heel gewoon geworden en dat maakt het steeds noodzakelijker om grip te krijgen op alle waardevolle en vaak gevoelige informatie binnen jouw organisatie.

 • Nils Labordus Nils Labordus
  EIC en Workspace 365 worden partners Geplaatst op: 23-03-2020 door Nils Labordus 'Samen de KLIX-werkplek nog beter maken'

  De coronacrisis maakt één ding duidelijk. Ondanks alles weten we met elkaar de maatschappij behoorlijk draaiend te houden. Thuiswerken en even online overleggen is voor veel mensen en organisaties dagelijkse realiteit geworden. Onze verwachting is dat dit ook na de crisis zo blijft. We zullen het veel vanzelfsprekender beschouwen niet standaard ons werk op kantoor te doen. Het kantoor blijft een belangrijke ontmoetingsplaats, maar zal een flexibeler rol gaan spelen. Je hebt daar dan wel een goede, betrouwbare omgeving voor nodig.

 • Nils Labordus Nils Labordus
  Groeien en doorontwikkelen in 2020 Geplaatst op: 19-12-2019 door Nils Labordus

  Het zijn roerige tijden in de markt. Lees de terugblik van Nils Labordus op 2019 en zijn visie op 2020. 

 • Sjoerd Peereboom Sjoerd Peereboom
  Regel je rechten! Geplaatst op: 19-12-2019 door Sjoerd Peereboom

  Sjoerd Peereboom over het belang van Identity & Access Management.

 • Dries Veenje Dries Veenje
  NHL Stenden kiest weer voor EIC Geplaatst op: 19-12-2019 door Dries Veenje

  Op de valreep van het nieuwe jaar kregen we nog het mooie bericht dat we een aanbesteding hebben gewonnen voor de uitvoering van een grootschalig packaging-project voor hogeschool NHL Stenden. Tony Carlos van NHL Stenden en EIC-projectleider Dries Veenje doen verslag.

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.