eic shape bow

Organisatie

EIC wil de specialist zijn in het adviseren over en bouwen, implementeren en beheren van grotere bedrijfsinfrastructuren. Hierbij is de universele werkplek het uitgangspunt. Wij bouwen en ontsluiten de ideale digitale werkomgeving voor jouw medewerkers. Dat is onze missie.

 
Organisatie logo

Intelligente cloudoplossingen

EIC neemt je mee naar de nieuwe werkelijkheid van de universele werkplek, gebaseerd op slimme, slanke en soepele IT-infrastructuur. Agile toegepast en via de cloud geoperationaliseerd. Dat vergt minder investeringen en is veiliger. Onze intelligente cloudoplossingen zijn bovendien ook te combineren met traditionele Windows - en legacy applicaties. EIC is je partner op strategisch niveau en ontzorgt jouw organisatie via consulting, design, bouw, beheer en managementadvies. 

Het vertalen van de wensen en eisen in de gewenste oplossingen vergt het nodige organisatietalent. EIC heeft ruime ervaring in het resultaatgericht managen van infrastructurele migratieprojecten in grote organisaties. Onze projectleiders zijn gewend als leadarchitect en technisch projectleider verantwoordelijkheid te dragen voor de ontwikkeling en realisatie van de nieuwe digitale werkplek en het oplossen van alle technische issues.

 
Intelligente cloudoplossingen logo

Onze partners

We bedenken prachtige oplossingen voor een perfect op uw organisatie afgestemde bedrijfsinfrastructuur. Daarbij werken we volledig onafhankelijk van leveranciers zodat we steeds de beste oplossing voor de scherpste prijs kunnen bieden. Wat we wel doen is het sluiten van partnerships met de diverse productleveranciers. Hierdoor hebben we volledig toegang tot hun support en ontwikkelafdelingen. Wel zo handig! Dit zijn onze partners:

In gesprek over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?