eic shape bow
U bent hier:

De totaaloplossing voor de werkplek

Met EIC KLIX richt je digitale werkplekken in met alleen relevante informatie en de apps die je nodig hebt. We richten samen een dashboard in waarmee jouw medewerker in een paar klikken overal bij kan. Zo houd jij de regie en haalt je medewerker het beste uit zichzelf. 

KLIX: In een paar klikken naar de perfecte werkomgeving. 

 
KLIX logo

Ontdek KLIX in 1 minuut

 

Word de baas over je IT

EIC presenteert met KLIX een nieuw concept voor outsourcing van je IT-infrastructuur. Hierin staat de eindgebruiker centraal en heb je als organisatie zelf de regie over toepassing en beheer. Jij bent de baas over je eigen IT. 

KLIX is helemaal ingericht naar de wensen van de eindgebruiker. We meten hoe het platform echt toegevoegde waarde kan leveren door naast traditionele technische KPI’s vooral de tevredenheid van de eindgebruiker te monitoren. Ruimte maken voor de ‘zachte factoren’ in de samenwerking noemen we dat. 

 
Word de baas over je IT logo

Verbeter je prestaties

Een goed ingerichte IT-infrastructuur kan, als je deze klantgericht en flexibel beheert, actief bijdragen aan het verwezenlijken van je business-doelstellingen. Met KLIX zorg je voor overzicht, eenvoud, veiligheid én gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt IT een lust in plaats van een last.

Het resultaat?
Met KLIX creëer je optimale tevredenheid bij medewerkers, verbeter je prestaties en voorkom je fouten. KLIX, klinkt goed toch?

 
Verbeter je prestaties logo

Onze belofte

Wil je weten hoe het werkt en hoe je KLIX in jouw organisatie kunt toepassen? Onze specialisten komen graag bij je langs om jouw wensen en behoeften te bespreken en een demo te geven van de mogelijkheden en werking van KLIX. DIt zijn de voordelen van de KLIX werkplek op een rij:

  • Overzichtelijk Overzichtelijk beheer vanuit één portaal; eenvoudig, intuïtief en relevant.
  • Secure Veilige toegang, compliant en auditable. Met slechts een keer inloggen toegang tot alle relevantie apps en info.
  • Gedifferentieerd Gedifferentieerde werkplekken afgestemd op de gebruiker, 24/7 beschikbaar, device onafhankelijk, met de Microsoft Azure Cloud als 'kloppend hart.'
  • 24/7 ondersteuning Altijd en overal de mogelijkheid om te werken met specialisten die 24/7 klaarstaan ter ondersteuning.
 
  • Makkelijk en snel Binnen een uur zelf een nieuwe gebruiker toevoegen.
  • Stuurinformatie Duidelijk inzicht in de performance van applicaties, systemen en processen.
  • Integreerbaar Integratie met bijvoorbeeld HRM, ERP en overige business applicaties.
  • Klaar voor de toekomst Een innovatief platform als basis zorgt voor wendbaarheid van de organisatie en is toekomstbestendig: je bent goed voorbereid voor nieuwe upgrades en hebt hier geen gedoe meer van.

Ervaren hoe KLIX in jouw organisatie werkt?