eic shape bow

Application Delivery

Of het nu gaat om het invoeren van orders of het registreren van patiëntgegevens: applicaties vormen de brug tussen gebruikers en bedrijfsprocessen. Je wilt er zeker van zijn dat medewerkers op de juiste manier toegang hebben tot die applicaties. Met Application Delivery zorgt EIC ervoor dat je volledige controle hebt over dit proces zodat je kunt focussen op jouw business. 

 
Application Delivery logo

Altijd een passende oplossing


Om ervoor te zorgen dat je het applicatielandschap goed in beeld hebt en de beveiliging goed is geregeld, biedt EIC application Delivery. Dienstverlening op maat opgebouwd uit standaard bouwblokken. Toepasbaar op elke omgeving, of je nu gebruik maakt van onze KLIX werkplek of een volledige on premise omgeving beheert. Samen bepalen we de bouwstenen van jouw pakket en de gewenste contractvorm. We bieden altijd een passende oplossing.

 
Altijd een passende oplossing
 logo

Deskundig advies over strategie en tooling

De specialisten van EIC helpen je om het applicatielandschap in kaart te brengen. Ze adviseren je over de juiste tooling en ontwikkelen een applicatiestrategie die past op jouw organisatie en IT-infrastructuur. Is het bijvoorbeeld slim om vol in te zetten op het omzetten van je applicaties naar een SaaS-model (Software as a Service)? En hoe ga je om met zaken als documentatie, beveiliging en rechtenbeheer? Onze specialisten bieden uitkomst.

 
Deskundig advies over strategie en tooling  logo

Veilig en beheerbaar

Application delivery gaat om het aanbieden van applicaties op een veilige, beheerbare manier. De keuzes daarbij hangen af van je strategie en de mogelijkheden van de applicaties. Voor on premise omgevingen gebruiken we de modernste packaging - en streaming technieken variërend van AppV tot MSIX. Onze specialisten bespreken de installatie, zorgen voor de juiste documentatie en zien toe op het testproces. We kunnen ook de stappen zetten die de applicatie uiteindelijk bij de gebruikers laten landen.

 
Veilig en beheerbaar logo

Applicaties in de Cloud met KLIX

Met KLIX biedt EIC de totaaloplossing voor de werkplek, maar we kunnen KLIX ook inzetten om specifieke applicaties om te vormen tot een SaaS. We hebben ervaring met diverse pakketten die we samen met de leverancier opnemen in een Azure-omgeving. Veilig en met de door jouw gewenste beschikbaarheid. De ideale oplossing als je applicaties graag in de cloud wilt draaien zonder lokale footprint.

 
Applicaties in de Cloud met KLIX logo

Volledige controle met Application Governance

Het proces van applicaties aanbieden stopt niet zodra de gebruiker aan het werk kan. Ook andere aspecten zoals actuele documentatie, beveiliging en het toekennen van de juiste rechten aan de gebruiker zijn essentieel. Wij helpen je bij deze opgave met Application Governance. Zo bén je in control en blíjf je in control.

 
Volledige controle met Application Governance logo

Meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen met Application Delivery?