eic shape bow

Consultancy

De experts van EIC adviseren je over de meest efficiënte manier om de bedrijfsinfrastructuur in te richten rondom de digitale werkplek van medewerkers. In de cloud, in een eigen datacenter of hybride. Onze mensen kennen alle aspecten van dit proces -end to end- en beschikken over een brede kennis en ervaring. Met EIC KLIX kunnen ze bovendien een zeer gespecialiseerde en complete toepassing leveren voor de inrichting van de digitale werkplek.  

 
Consultancy logo

Betrouwbaar en bij de tijd

Onze adviseurs en projectleiders hebben veel ervaring in grotere organisaties in de gemeentelijke en provinciale overheid, de zorgsector en het bedrijfsleven. Organisaties met vaak honderden werkplekken waarbij je verzekerd wilt zijn van een uitstekend functionerende IT-infrastructuur. Solide, veilig en betrouwbaar en tegelijkertijd rekening houdend met steeds veranderende wensen van medewerkers.

 
 logo

Onafhankelijk

Anders dan veel andere IT-bedrijven werkt EIC onafhankelijk van hard- en softwareproducten. Wij kiezen op basis van de specifieke behoefte van de opdrachtgever en zoeken daar het geschikte pakket bij. Daarmee nemen we een hoop specialistisch werk uit handen en zorgen we voor kwaliteit en een scherpe prijs.

 
Onafhankelijk logo

Meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen adviseren over de IT infrastructuur?