eic shape bow

EIC Inspiration 'De grenzen van vertrouwen'

Maak je gebruik van een clouddiensten zoals een werkplek of applicatie? En bij jij ervan overtuigd dat je het qua aansprakelijkheid allemaal prima hebt geregeld? Dan is is dit bericht niets voor jou. Maar ben je er niet zo zeker van dat het allemaal goed zit? Dan nodigen we je van harte uit om je belangstelling kenbaar te maken en je aan te melden voor een nieuwe editie van EIC Inspiration met als thema 'aansprakelijkheid.'

 

 
EIC Inspiration logo
)

EIC Inspiration komt terug

Jarenlang was EIC Inspiration een begrip. Goede sprekers gevolgd door lekker eten bij stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. Corona kwam en even leek daarmee ook een einde te komen aan EIC Inspiration. Maar we vonden het toch wel erg jammer om zo'n waardevol evenement de spreekwoordelijke nek om te draaien. Daarom komt EIC Inspiration weer terug, vernieuwd en beter dan ooit. 

Andere opzet
De opzet is iets gewijzigd. Waar we eerder mikten op een breed publiek, willen we ons nu per onderwerp richten op een specifieke doelgroep. Dat betekent een wat kleinere bijeenkomst. Zo zorgen we er niet alleen voor dat je persoonlijk met de sprekers van gedachten kunt wisselen, maar ben je er ook van verzekerd dat je ook tijdens het diner met vakgenoten kunt praten die precies dezelfde uitdagingen hebben als jij of deze wellicht al hebben overwonnen. 

Kundige sprekers 
De eerstvolgende sessie gaat over aansprakelijkheid. Dat klinkt wellicht saai maar niks is minder waar. We hebben twee zeer kundige sprekers van respectievelijk Rein Advocaten en Chubb Verzekeringen. Ze nemen je mee in de wereld van dienstverlening en leggen uit hoe het zit met aansprakelijkheid. Waar moet je om denken en waar kun je je tegen verzekeren? Het belooft een boeiende, interactieve avond te worden waarbij uiteraard ook een buffet is inbegrepen. De datum voor deze sessie volgt binnenkort. 

Stuur een e-mail
Hoe werkt het? We nodigen je van harte uit een e-mail te sturen naar nils.labordus@eic.nl en je belangstelling voor het thema te benoemen. Je zou iets kunnen melden over je relatie tot het onderwerp en wat je hoopt te leren. Vervolgens ontvang je van ons een uitnodiging. We willen je vragen om uiterlijk 20 mei te reageren. Bij voldoende belangstelling prikken we dan een datum eind mei of begin juni.