eic shape bow

Onze IT is een business enabler

EIC is specialist in het bouwen en implementeren van grotere bedrijfsinfrastructuren. Wij verzorgen de ideale digitale werkomgeving voor jouw medewerkers. Waar ze ook maar aan het werk zijn. Dat is onze missie.

Gebruiker centraal
Bij EIC staat de gebruiker centraal. Jij houdt de regie en blijft op strategisch niveau aan de knoppen draaien. IT wordt zo een business enabler: het draagt bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Moderne IT die kan helpen om strategische doelen te bereiken en de productiviteit te verhogen. EIC biedt nu via de KLIX werkplek een oplossing om traditionele Windows - en legacy applicaties beschikbaar te stellen in de werkplekomgeving, ook wanneer deze niet ontworpen zijn voor de cloud. We treffen de maatregelen om veilig en betrouwbaar data en applicaties bijeen te brengen zodat je alleen maar hoeft aan te geven welke gebruikers welke data en applicaties mogen benaderen.

De beste beveiliging in de cloud
De voordelen van werken in de cloud zijn talrijk. Belangrijkste is misschien wel dat je je eigen IT-omgeving niet meer zelf hoeft dicht te timmeren en beveiligen. Dat gebeurt centraal in de cloud. Beveiligingskosten tegen bijvoorbeeld Cyberaanvallen worden steeds hoger en zijn voor de meeste organisaties niet meer op te brengen. Alleen de allergrootste partijen zullen daarom nog blijven kiezen voor een eigen datacenter. Een virtual private cloud, bijvoorbeeld op het Microsoft Azure platform, heeft meteen al alle vormen van beveiliging in zich en je bent vanaf de start compliant met de laatste wet- en regelgeving. 

Innovatie, pijlsnel
Daarnaast biedt de cloud ook steeds meer standaardfuncties die toegevoegde waarde aan jouw applicaties kunnen geven zonder dat jouw ontwikkelaars deze functies helemaal zelf hoeven op te bouwen. Dit bespaart veel geld en tijd om nieuwe functionaliteit te bieden aan medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Gesproken interacties via bots met klanten, herkennen van emoties en gezichten, analyseren van data niet om achteraf te rapporteren maar om onmiddellijk te kunnen besluiten en zelfs vooruit te kijken naar de meest waarschijnlijke scenario’s nog voordat het gebeurt. Via de cloud gaat innovatie pijlsnel!

Opdrachtgever houdt de regie
In deze constellatie staat de gebruiker nog meer centraal. De opdrachtgever houdt de regie, blijft op strategisch niveau aan de knoppen draaien en kan ontwerp, inrichting en beheer outsourcen in de cloud en/of in een eigen data center. Zo wordt jouw IT een business enabler en dragen we bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie.
 

 
Onze IT is een business enabler logo

In gesprek over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?