eic shape bow

Detachering

Het vertalen van de wensen en eisen in de gewenste oplossingen vergt het nodige organisatietalent. De mensen van EIC hebben ruime ervaring in het resultaatgericht managen van infrastructurele migratieprojecten in grote organisaties. Onze projectleiders zijn gewend als leadarchitect en technisch projectleider verantwoordelijkheid te dragen voor de ontwikkeling en realisatie van de digitale werkplek en het oplossen van alle technische issues. 

 
Detachering logo

Meerwaarde

De adviseurs van EIC kunnen als extern adviseur werken of gaan op detacheringsbasis direct in jouw organisatie aan de slag. Ook onze packagingspecialisten zijn gewend om op detacheringsbasis te werken. Zo leren ze jouw organisatie van binnenuit kennen en leveren ze in direct contact met jouw medewerker het beste resultaat. Dat is de meerwaarde van detachering.

 
Meerwaarde logo

Communicatief en resultaatgericht

Onze projectleiders en technisch specialisten kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes in infrastructuur en toe te passen applicaties op de werkplek. Ze hebben ervaring in vele overheids- en zorgorganisaties en in het bedrijfsleven. Het zijn stuk voor stuk specialisten die meters kunnen maken en kunnen omgaan met weerstand. Ze zijn communicatief en resultaatgericht.

 
 logo

Meer weten over de mogelijkheden van detachering voor jouw organisatie?