eic shape bow

We presenteren je onze nieuwe website

We hebben er hard aan gewerkt en - toegegeven, het was al een tijdje nodig, maar we presenteren je nu met gepaste trots onze nieuwe website! In een fris en flexibel design en met actuele inhoud over onze organisatie, onze projecten en onze medewerkers.
 
We presenteren je onze nieuwe website
01 Oct

Gebruiker centraal
Bij EIC staat de gebruiker centraal. Dat willen we ook op onze nieuwe website laten zien. Wij zien IT als een business enabler: het draagt bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Moderne IT die kan helpen om strategische doelen te bereiken en de productiviteit te verhogen. Daarvan laten we voorbeelden zien in de vorm van projectcases, bijvoorbeeld voor de Gemeente Den Haag.

KLIX werkplek
Bij de nieuwe info over onze diensten en aanpak is een prominente plek ingeruimd voor de KLIX werkplek, onze nieuwe totaaloplossing voor de inrichting en het beheer van de werkplek, waarbij je als organisatie zelf aan het roer staat. In deze animatievideo krijg je een indruk in 1 minuut.

Benieuwd naar jouw verhaal
We zijn altijd op zoek naar mensen die iets kunnen toevoegen aan onze organisatie en expertise. Daarom bieden we op de site een helder overzicht van onze openstaande vacatures met de mogelijkheid om je motivatiebrief direct te uploaden. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Inspiration
Zodra corona het toelaat, willen we ook de Inspiration-sessies - onze bijeenkomsten waar we actuele en inspirerende thema's uit de IT presenteren en bespreken- weer nieuw leven inblazen. Via de website houden we je op de hoogte van de nieuwe data en de te bespreken thema’s. Ook vind je de interessante data uit eerdere sessies terug.

Wat vind je ervan?
We zijn benieuwd wat je van onze site vindt dus heb je nog suggesties, opmerkingen of wilde ideeën? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar redactie@eic.nl. 

Veel lees- en kijkplezier!

 

Deel dit artikel