eic shape bow

Het toevoegen van waarde aan je business

EIC-directeur Nils Labordus benoemt in zijn bijdrage de toegevoegde waarde van het extern inkopen van ICT-diensten. 'Vooraf afgesproken kwaliteit en doorlooptijden en bovenal het gezamenlijke blijven werken aan het toevoegen van waarde aan de business.'
 
Het toevoegen van waarde aan je business
26 Apr

De eerste 4 maanden van het jaar zitten er alweer bijna op.

Het is als vanouds, wanneer je lekker bezig bent vliegt de tijd. Naast dat we vanuit de consultancy en detachering weer duidelijke focus hebben aangebracht krijgen we ook steeds meer response op onze diensten. Collega's zijn bij vernieuwende projecten betrokken en maken op een positieve manier het verschil.

Daarnaast zien organisaties meer en meer de voordelen van de inkoop van onze diensten. Vooraf afgesproken kwaliteit en doorlooptijden en bovenal het gezamenlijke blijven werken aan het toevoegen van waarde aan de business. Met name dat laatste is waar ik veel energie van krijg, gezamenlijke doelen stellen die een duidelijke bijdrage leveren, soms klein, soms groot. Maar altijd stapjes voorwaarts.

Dit alles kan ook niet zonder de partners waar we mee samenwerken, ook aan de inkoop kant hechten we veel waarde aan dit proces. Ook hier maken we keuzes, we selecteren door om tot een zo optimale propositie te komen. Je merkt dat overal de energie gaat stromen en dan worden zaken makkelijker.

Graag nodig ik je uit om de nieuwsbrief verder te lezen en ik hoop dat we elkaar binnenkort weer spreken!

Nils Labordus
directeur EIC

Deel dit artikel