woensdag 21 sep 2016

EIC Inspiration 21 september 2016

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 21 september 2016 in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Kortom: Informatie en inspiratie!

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Programma

  • 16:30 Inloop
  • 17:00 Welkomstwoord - Nils Labordus (EIC)
  • 17:15 Sessie 1: Wat is Azure Stack? - Louis Jenema (CloudTransformers)
  • 18:00 Pauze
  • 18:15 Sessie 2: Azure Stack Insides - Erik Luth (Inframaster)
  • 19:00 Aanvang buffet
     

Informatie over de sessies

In de eerste  sessie zal Louis Jenema de IT business kant van de Azure Stack belichten. Wat betekent dit voor het huidige IT landschap, de IT bedrijfsvoering en impact op de werkvloer voor de IT-er?

Bekijk de Linkedin pagina van Louis Jenema

In de tweede sessie zal Erik Luth een tweetal Software Defined features toelichten die door Azure Stack worden gebruikt. Kennis van de basis is de sleutel tot succes!

Bekijk de Linkedin pagina van Erik Luth

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

We vinden het natuurlijk leuk als je deze EIC Inspiration wilt bijwonen! Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail naar inspiration@eic.nl.

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen