woensdag 31 jan 2018

EIC Inspiration 31 januari 2018

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 31 januari in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Kortom: Informatie en inspiratie!

Programma

- 17:00 Inloop

- 17:30 Welkomstwoord - Nils Labordus (EIC)

- 17:45 Sessie - 'De werkplek in beweging'

De werkplek is in beweging of beter gezegd: heel veel in beweging. Traditionele, beheerde werkplekomgevingen veranderen. Er worden meer eisen gesteld aan databeveiliging en overheden komen met nieuwe regelgeving. Mensen zijn bezorgd om hun privacy in privé- en werkomgeving maar willen wel de gemakken van de connected world ervaren. IoT wordt zo ongeveer IoEverything. Wat moet er nog beheerd worden? Waarom, hoe en door wie? Veel van onze relaties kampen met soortgelijke uitdagingen. Wij delen daarom graag onze ervaringen, observaties, visie en aanpak met jou. Het wordt zeker geen eenrichtingsverkeer, jouw ervaringen horen we ook graag!

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessie nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

We vinden het natuurlijk leuk als je deze EIC Inspiration wilt bijwonen! Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail naar inspiration@eic.nl Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen