woensdag 30 mei 2018

EIC Inspiration 30 mei 2018

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 30 mei in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën.

Kortom: Informatie en inspiratie!

Programma

- 16:30 Inloop

- 17:00 Welkomstwoord - Nils Labordus

- 17:15 Sessie 1 – EIC Platform

Al jarenlang beloven IT-leveranciers de ideale werkplek: schaalbaar, veilig, altijd en overal beschikbaar. Toch is de praktijk weerbarstig. Contracten voor vele jaren, ingewikkelde procedures om wijzigingen door te voeren en vaak hoge kosten. Dankzij Microsoft Azure weet EIC nu eindelijk deze beloftes in te lossen met het EIC Cloud Platform.

Dankzij onze drie principes slim, slank en soepel kunnen we precies die werkplekken bieden die je nodig hebt waarbij we garanderen dat je veilig aan de slag kunt. Je rekent bovendien af naar gebruik, dus geen zorgen meer over apparatuur die een groot deel van het jaar niets staat te doen. Tenslotte kun je via een handig portaal zelf je omgeving bedienen. Een extra werkplek uitgeven? Met een druk op de knop is het geregeld.

- 18:00 Pauze

- 18:15 Sessie 2 – Transit brengt migraties onder controle (Morus)

Het is een uitdaging om de informatie in migratietrajecten te organiseren. Veel bronnen die onderling lang niet altijd met elkaar in overeenstemming zijn. Toch wil je inzicht. Wie of wat kan ik zonder problemen migreren. Al snel biedt Excel geen soelaas meer maar wat dan wel? 

Transit organiseert alle informatie die nodig is zodat je je kunt concentreren op de hoofdzaken. Transit brengt informatie bij elkaar en presenteert op overzichtelijke wijze. Zo krijg je inzage in het proces. Welke eenheden kunnen wanneer gemigreerd worden?

Klik hier voor meer informatie

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en bedrijfsnaam naar inspiration@eic.nl

Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen