woensdag 22 mei 2019

EIC Inspiration 22 mei 2019

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 22 mei in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën.

Het thema van deze Inspiration is User Centric IT.

Programma

- 16:30 Inloop

- 17:00 Welkomstwoord - Nils Labordus & Adriaan Stelma

- 17:15 Sessie 1 – How Layering complements Workspace Management (Perparim BislimiLiquidware)

"We gaan vertellen hoe je door de Liquidware FlexApp layering toe te passen op bijvoorbeeld een VDI of RDS omgeving, (maar ook fysieke werkplekken) je minder configuratie nodig hebt in je Workspace Management oplossing. Dit verlegt de focus van IT van risicomitigatie naar waardetoevoeging voor een gebruiker."

- 18:00 Pauze

- 18:15 Sessie 2 – Deep insights into user experience (Marco RamaekersRiverbed Technology)

"De End User Experience Monitoring (EUEM) oplossing van Riverbed combineert inzichten uit gebruikerservaring, infrastructuur, applicatie en netwerkmonitoring om u te helpen de prestaties te optimaliseren. Door geavanceerde analyses toe te passen, helpt het u om prestatietrends beter te identificeren, de impact van de gebruiker te begrijpen, herstel te automatiseren en uiteindelijk de tijd om te repareren te versnellen."

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en bedrijfsnaam naar inspiration@eic.nl

Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen