woensdag 17 okt 2018

EIC Inspiration 17 oktober 2018

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 17 oktober in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Thema deze keer is het EIC Cloud Platform & ISO 27000.

Kortom: Informatie en inspiratie!

Programma

- 16:30 Inloop

- 17:00 Welkomstwoord - Nils Labordus

- 17:15 Sessie 1 – EIC Platform (Dries Veenje, Jeroen Pot - EIC)

Wat begon als een goed idee in januari, groeide in mei uit tot een concept. Nu staat er een omgeving die we je graag zullen demonstreren. Usermanagement, licentiebeheer, facturatie, monitoring, rapportage, servicedesk, waakdienst, compliancy.... Kortom, de gehele dienstverlening van EIC in een concept!

- 18:00 Pauze

- 18:15 Sessie 2 – ISO 27000 lessons learned (Ad van 't Hoenderdal - Raad + Daad)

Ad van 't Hoenderdal heeft veel trajecten begeleid op het gebied van informatiebeveiliging, zoals invoering van ISO 27000. Hij gaat ons vertellen over de belangrijkste lessen die hij hierbij in de afgelopen jaren heeft geleerd. Vervolgens gaat Ad samen met ons een aantal issues/dilemma's rondom informatiebeveiliging & privacy aan de orde stellen.

Klik hier voor meer informatie

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en bedrijfsnaam naar inspiration@eic.nl

Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen