Profiel

EIC wil de specialist zijn in het adviseren over en bouwen en implementeren van grotere bedrijfsinfrastructuren. Hierbij is de universele werkplek het uitgangspunt. Wij bouwen en ontsluiten de ideale digitale werkomgeving voor jouw medewerkers. Dat is onze missie.  

Slim, slank en soepel in de cloud

EIC biedt nu een oplossing om traditionele Windows - en legacy applicaties beschikbaar te stellen in de werkplekomgeving, ook wanneer deze niet ontworpen zijn voor de cloud. We treffen de maatregelen om veilig en betrouwbaar data en applicaties bijeen te brengen zodat je alleen maar hoeft aan te geven welke gebruikers welke data en applicaties mogen benaderen.

De beste beveiliging in de cloud

De voordelen van werken in de cloud zijn talrijk. Belangrijkste is misschien wel dat je je eigen IT-omgeving niet meer zelf hoeft dicht te timmeren en beveiligen. Dat gebeurt centraal in de cloud. Beveiligingskosten tegen bijvoorbeeld Cyberaanvallen worden steeds hoger en zijn voor de meeste organisaties niet meer op te brengen. Alleen de allergrootste partijen zullen daarom nog blijven kiezen voor een eigen datacenter. Een virtual private cloud, bijvoorbeeld op het Microsoft Azure platform, heeft meteen al alle vormen van beveiliging in zich en je bent vanaf de start compliant met de laatste wet- en regelgeving.

Innovatie, pijlsnel

Daarnaast biedt de cloud ook steeds meer standaardfuncties die toegevoegde waarde aan jouw applicaties kunnen geven zonder dat jouw ontwikkelaars deze functies helemaal zelf hoeven op te bouwen. Dit bespaart veel geld en tijd om nieuwe functionaliteit te bieden aan medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Gesproken interacties via bots met klanten, herkennen van emoties en gezichten, analyseren van data niet om achteraf te rapporteren maar om onmiddellijk te kunnen besluiten en zelfs vooruit te kijken naar de meest waarschijnlijke scenario’s nog voordat het gebeurt. Via de cloud gaat innovatie pijlsnel!

Gebruiker centraal

In deze constellatie staat de gebruiker nog meer centraal. De opdrachtgever houdt de regie, blijft op strategisch niveau aan de knoppen draaien en kan ontwerp, inrichting en beheer outsourcen in de cloud en/of in een eigen data center.

IT wordt zo een business enabler: het draagt bij aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Moderne IT die kan helpen om strategische doelen te bereiken en de productiviteit te verhogen.

Dat is de visie van EIC: Enable Intelligent Cloud

Organisatie

EIC is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Groningen en Amsterdam. Momenteel werken 30 ervaren professionals merendeels in company aan talrijke infrastructurele projecten. De behoefte is groot dus we groeien snel door al is ons doel niet 'de grootste' te willen worden. We zijn een compacte, hoog gespecialiseerde en platte organisatie met gedreven en ervaren specialisten en dat willen we blijven!

Download Lees deze Longread over onze visie en flexibele cloudoplossingen
Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.