Profiel

EIC (Enterprise Infrastructure Consultancy) wil de specialist zijn in het adviseren over en bouwen en implementeren van grotere bedrijfsinfrastructuren. Hierbij is de eigen werkplek het uitgangspunt. Waar een medewerker zich ook bevindt, welke applicaties hij ook nodig heeft en of hij nou werkt op pc, laptop, tablet of smartphone: wij bouwen en ontsluiten de voor hem of haar ideale digitale werkomgeving. Dat is onze missie.
 

Onze visie: eigen werkplek centraal

Geholpen door de snelle ontwikkelingen in techniek en online media, gaan organisaties en hun medewerkers op nieuwe manieren samenwerken. Flexibeler bijvoorbeeld, in projecten die vaak dwars door de organisatiestructuur heen zijn georganiseerd. Op allerlei manieren creëren organisaties nieuwe relaties, zoeken ze mogelijkheden voor samenwerking en het uitwisselen en delen van informatie.Bij het inrichten van deze nieuwe samenwerkingsvormen spelen digitale technologie en infrastructuur een sleutelrol. Het is de opdracht aan IT-specialisten de juiste oplossingen te bedenken en ontwikkelen. In de visie van EIC is de individuele digitale werkplek van de medewerker het uitgangspunt bij de inrichting van de bedrijfsinfrastructuur. Van daaruit breng je samenhang aan in het digitale informatielandschap.Met onze visie van ‘de werkplek centraal’ levert EIC met digitale technologie een bijdrage aan het moderne werkproces. Onze innovatieve infrastructurele oplossingen maken het medewerkers makkelijker om hun taken uit te voeren en zo de organisatiedoelen te realiseren.

Organisatie

EIC is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Groningen. Momenteel werken zestien ervaren professionals merendeels in company aan talrijke infrastucturele projecten. De behoefte is groot dus we groeien snel door. Zo hebben we recent een aantal nieuwe packaging specialisten in dienst genomen. Desalniettemin is ons doel niet 'de grootste' te willen worden. We zijn een compacte, hoog gespecialiseerde en platte organisatie met gedreven en ervaren specialisten en dat willen we blijven!

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.