EIC: Applicatie Packaging

De oplossing voor het virtualiseren van al jouw applicaties wordt simpel door het gebruik van de juiste mensen en technieken in een effectief proces.

Voor het virtualiseren van applicaties oftewel de packaging hebben de specialisten van EIC een effectieve aanpak in de vorm van een “packagestraat”. Bij EIC worden allerlei verschillende applicaties gevirtualiseerd, om ze vervolgens te kunnen distribueren naar de gewenste werkplekken. Bij o.a. een migratie naar een nieuwe werkplek, staat ons team van specialisten klaar om alle benodigde applicaties te virtualiseren. Uit ervaring weten wij dat op dit gebied bijna alles mogelijk is. Wij ontzorgen de organisatie rondom de virtualisatie en zorgen dat de nieuwe werkplek alle voorgaande functionaliteit behoudt. De “packagestraat” is intern werkzaam bij EIC, maar uiteraard is er ook de mogelijkheid om onze specialisten op locatie te laten werken.

Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Bij ons is niks bij voorbaat onmogelijk. Met ons team aan specialisten hebben wij het gros aan applicaties al eens in handen gehad. Mede door onze werkwijze en op elkaar ingespeelde werknemers wordt er in het grootste deel van de gevallen wel een oplossing gevonden voor het virtualiseren van o.a. “zware” applicaties. De applicaties worden bij EIC, afhankelijk van de klant zijn voorkeur, aan de hand van verschillende virtualisatiemethoden behandeld.   

Bij EIC willen we het zo makkelijk mogelijk maken voor onze klant. Dit is ook de reden waarom wij graag met de klant meedenken over een zo effectief mogelijk proces. Wij komen graag langs met onze consultants om te bekijken waar de behoefte aan hulp ligt. Tijdens het proces houdt de klant inzicht in de voortgang van het proces door middel van tooling dat beschikbaar gesteld wordt door EIC. Wij werken volgens het principe genaamd “SIPAD”.

SIPAD staat voor:

  • Selectie
  • Intake
  • Packaging
  • Acceptatie
  • Deployment 

Uiteraard is er de keuze om dit gehele proces uit te besteden of slechts een gedeelte hiervan.

Maak gebruik van ons aanbod

Wil je weten hoe het werkt en hoe je gebruik kunt maken van de applicatievirtualisatie van EIC? Onze specialisten komen graag bij je langs om jouw wensen en behoeften te bespreken en uit te werken in een plan van aanpak.

De voordelen van EIC Applicatie Packaging op een rij:

- Deskundig advies van onze consultants
- Garantie op kwalitatief goede packages
- Gebruik van een reeds bewezen concept (SIPAD)
- Inzicht in de voortgang
- Korte doorlooptijd per applicatie
- Goed beveiligde omgeving

Longread EIC Packaging

Wil je meer lezen over onze visie op applicatievirtualisatie? Via onderstaande link stellen we een gratis longread beschikbaar waarin je alles rustig na kunt lezen. We horen graag van je hoe deze informatie jou helpt om de juiste keuzes te maken.

Neem contact op voor een afspraak

Download onze longread omtrent het packageproces.