EIC KLIX: de flexibele werkplek in de cloud

De totaaloplossing voor jouw ICT-infrastructuur is just a few clicks away

De specialisten van EIC hebben een tool ontwikkeld om de complete ICT-infrastructuur van jouw organisatie te kunnen managen: EIC KLIX. Je hebt in één keer overzicht van inzet, beheer en kosten. Met een paar ‘clicks’ richt je een complete flexibele werkplek in, schaal je op of af in diensten en gebruikers of voeg je nieuwe functionaliteiten toe. Via de Cloud of hybride, je hebt het allemaal zelf in de hand. Wij durven te beweren dat EIC KLIX de nieuwe standaard is in flexibiliteit, gebruikersgemak en kostenbeheersing.

Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Eenvoud is de sleutel. En dan hebben we het niet over ‘eenvoudige’ toepassingen. Onze specialisten namen bij het ontwikkelen van EIC KLIX hun jarenlange ervaring mee in het bouwen en beheren van complexe ICT-infrastructuren. Ze koppelden verschillende functionaliteiten, producten en diensten en creëerden een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en flexibele werkplek die draait in de Cloud van Microsoft. Maar ook hybride is mogelijk.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak staat centraal. Met de KLIX Manager, de selfservice portal die alle data vanuit de verschillende achterliggende platformen koppelt, kun je de Cloud-omgeving zelf besturen. Dat stelt je in staat om op- en af te schalen in gebruikers en benodigde resources, zelfs als je geen IT-specialist bent. Delegeren van taken is hierdoor mogelijk. Je kunt de KLIX Manager bovendien met verschillende rechten op verschillende niveaus inzetten. Van gehele onderneming tot en met afdeling of team. Dat is wat we bedoelen met flexibiliteit en gebruiksgemak anno nu!

Totaalconcept

Kiezen voor KLIX betekent kiezen voor een geïntegreerde en totale aanpak van jouw ICT-infrastructuur. Zo biedt EIC KLIX naast een werkplek en backend-systemen ook beheer en support. Je maakt jouw eigen keuze uit de zeven bouwstenen. Je kunt ervoor kiezen de monitoring deels in onze handen te leggen maar we bieden ook 24/7 ondersteuning. Altijd een expert achter de hand om een probleem op te lossen: ook dat is dienstverlening van deze tijd.
 

1. KLIX Self Service

Snel en flexibel je eigen IT beheren. KLIX Selfservice stelt je in staat om, zelfs zonder technische kennis, je hele infrastructuur te managen. Op je beeldscherm koppel je zelf gebruikers, applicaties, mailboxen en andere resources aan elkaar. Per direct inzichtelijk wie waar toegang toe heeft. Zowel Saas als On-premise af te nemen. KLIX Selfservice: Jij bepaalt!
 

2. KLIX Legacy

Met behulp van KLIX Legacy brengen we systemen naar de Cloud waarvan je dacht dat deze daar nooit ondergebracht zouden kunnen worden. Kan dan elk systeem naar de Cloud? Nee, in alle eerlijkheid, er zijn altijd uitzonderingen. Maar daar leggen we de focus niet op. Er is echter meer mogelijk dan je denkt. Het schaalbaar maken van functionaliteit is met KLIX Legacy nog nooit zo makkelijk geweest!
 

3. KLIX Device Management

Met KLIX Device Management breng je alle apparaten van het bedrijf onder controle. Diefstal of verlies van een in bruikleen gesteld apparaat is geen probleem meer, afgezien van eventuele materiele schade. Apparaten op afstand opvoeren, wissen, herstarten of uit gebruik nemen: Het is allemaal te managen via een heldere en overzichtelijke console. Zelfs het uitrollen van nieuwe apparaten kunnen we geautomatiseerd aanbieden. KLIX Device Management: Maximale controle over al je apparaten!
 

4. KLIX Werkplek

KLIX Werkplek biedt je een landingspagina voor alle gebruikers. Waar veel werkplekoplossingen een dure ‘one-size-fits-all' zijn, stelt KLIX Werkplek je in staat om te kunnen differentiëren tussen je eindgebruikers. Geen ingewikkelde constructies meer met gebruikers die worden voorzien van een werkplek die eigenlijk niet naar behoefte is. Voor de gebruiker is alleen een browser nodig. Met KLIX Werkplek bedien je iedere gebruiker op maat, inclusief bijpassende prijsstelling.
 

5. KLIX AD

KLIX AD is niks meer of minder dan een O365 tenant waarin we de gebruikers van jouw organisatie onderbrengen. Al naar gelang behoefte en licentie kunnen we differentiëren tussen eindgebruikers. Niet iedereen heeft immers dezelfde behoefte aan automatisering. We zijn met KLIX AD in staat om als CSP (Cloud Solution Provider) voor je op te treden. De licenties lopen dan via ons platform. Daarnaast kunnen we een overzichtelijke console bieden waarin je zelf in staat bent om gebruikers op- of af te voeren. Na opvoering kan een gebruiker per direct inloggen onder licentie.
 

6. KLIX Beheer & Support

KLIX Beheer & Support is onze ondersteunende dienstverlening om je ICT-Infrastructuur zo nodig 24-7 te bewaken en ondersteunen. Je kunt deze als opzichzelfstaande service afnemen, op één of meerdere onderdelen van KLIX, of op het totale KLIX pakket.  We brengen samen in kaart welk type ondersteuning nodig is voor de verschillende componenten in de omgeving. Op basis hiervan stellen we de SLA op en kan Beheer & support per direct beginnen. Onze EIC KLIX servicedesk staat voor je klaar!
 

7. KLIX Monitoring

KLIX Monitoring biedt een proactieve totaaloplossing voor al je monitoringsprocessen. Een unieke service die we daarom ook als aparte dienst aanbieden, inclusief handige app. KLIX Monitoring betekent ook altijd een expert achter de hand om een probleem op te lossen: dat is dienstverlening van deze tijd.

 

Maak gebruik van ons aanbod

Wil je weten hoe het werkt en hoe je EIC KLIX voor jouw organisatie kunt toepassen? Onze specialisten komen graag bij je langs om jouw wensen en behoeften te bespreken en uit te werken in een proof of concept (PoC). Klikt ’t en komen we tot een opdracht? Dan zijn de kosten voor de proef voor onze rekening.  

De voordelen van EIC KLIX op een rij:

- Overzichtelijk beheer vanuit één portaal
- Binnen een uur een nieuwe gebruiker aanmaken en beheren
- Gedifferentieerde werkplekken afgestemd op gebruiker
- Altijd en overal de mogelijkheid om te werken
- Specialisten die 24/7 klaarstaan ter ondersteuning
- Duidelijk inzicht in de performance van applicaties, systemen en processen
- Goed beveiligde omgeving

Neem contact op voor een proof of concept van jouw organisatie

Longread Visie op Cloudoplossingen

Wil je meer lezen over onze visie en flexibele cloudoplossingen? Via onderstaande link stellen we een gratis longread beschikbaar waarin je alles rustig na kunt lezen. We horen graag van je hoe deze informatie jou helpt om de juiste keuzes te maken.

Download onze longread over onze visie en flexibele cloudoplossingen.
Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.