Zomer 2014

Geplaatst op: 31-07-2014 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

Augustus is de zomermaand bij uitstek. Volop mooi, warm weer en lange lome avonden waarop het buiten goed toeven is. De barbeque aan, een goed glas wijn of een biertje erbij en we voelen ons als snel als God in Frankrijk. Of we vertrekken voor een paar weken naar verre oorden om daar even te ontspannen en op te laden.

Toch is niet heel Nederland in rust. Wie over de landerijen kijkt, ziet dat de graanoogst in volle gang is. Met wat geluk rijdt er een machtige combine rond die de halmen omlegt. Altijd mooi om even naar te kijken. Ook bij EIC zijn veel collega´s gewoon hard aan de slag. Uiteraard om hun reguliere werkzaamheden uit te voeren maar bijvoorbeeld ook om de nieuwe contracten in te regelen waarover u hier kunt lezen. Of ze zijn bezig met de voorbereiding voor de EIC Inspiration van 17 september aanstaande. Staat deze datum trouwens al in je agenda?


Al met al is het voor velen nog even genieten voordat de dagelijkse plicht weer roept. We wensen alle vakantiegangers nog een fijne vakantie en zien jullie graag weer gezond terug. Voor de harde werkers hebben we een goede tip: steek de barbecue vanavond eens aan!
 

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.