EIC lanceert whitepaper IAM

Geplaatst op: 23-04-2020 door Harald van Leeuwen
Harald van Leeuwen  Harald van Leeuwen

Zorgeloze autorisaties met IAM

Wie heeft waar en wanneer toegang tot welke digitale informatie binnen mijn organisatie? En hoe stel ik vast dat de persoon die zich aanmeldt ook daadwerkelijk degene is die hij zegt te zijn? Met deze en andere vragen houdt IAM zich bezig. IAM staat voor Identity & Access Management en is juist nu voor veel organisaties een heet hangijzer. Thuiswerken en vergaderen via Microsoft Teams zijn ineens heel gewoon geworden en dat maakt het steeds noodzakelijker om grip te krijgen op alle waardevolle en vaak gevoelige informatie binnen jouw organisatie.

Ook bij EIC focussen we ons sterk op IAM. Dat heb je onder meer kunnen ervaren tijdens onze laatste Inspiration in februari van dit jaar. Collega Sjoerd Pereboom heeft hier verteld over zijn ervaringen en samen met de andere spreker Jaap Hoekstra het publiek ingewijd in de principes van IAM. IAM is dus echt een belangrijk thema en we vonden het dan ook de hoogste tijd om onze kennis hierover ook te delen in de vorm van een whitepaper dat te downloaden is via de volgende link.

We verwachten dat organisaties hiermee zelfstandig aan de slag kunnen. Heb je hulp nodig of wil je eens praten over de betekenis van IAM voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.