Terugblikken en vooruitzien

Geplaatst op: 10-12-2012 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

De donkere dagen voor kerst vormen een natuurlijk moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Welke successen zijn geboekt, wat had beter gekund en bovenal: hoe gaan we 2013 tot een succes maken? EIC-directeur Nils Labordus blikt terug en ziet vooruit.

Andere manier van zakendoen

2012 werd gekenmerkt door de economische recessie die ook is doorgedrongen tot het bedrijfsleven. Het zijn onzekere tijden die vragen om een andere kijk op zakendoen. Niet alleen kritisch kijken naar de kosten maar ook gerichter investeren en streven naar optimaal rendement.

EIC in 2012

EIC heeft in 2012 ondanks deze omstandigheden haar marktpositie weten te verbeteren. We mochten een aantal nieuwe collega’s begroeten en meerdere nieuwe klanten toevoegen aan ons bestand. Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op; we constateren dat het loont om trouw te blijven aan onze kernwaarden: persoonlijk en innovatief.

Vooruitzien

Deze weken kijken we niet alleen terug op het jaar dat achter ons ligt, het is ook een periode om nieuwe plannen te maken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we ook 2013 tot een succes zullen maken. Juist door de werkplek centraal te blijven stellen kunnen wij organisaties helpen hun investeringen in ICT beter te laten renderen. We willen u hier graag bij helpen, onder andere door ook in 2013 regelmatig een informatieve EIC Inspiration te organiseren. We zien ernaar uit om u ook dan weer te mogen begroeten!

De beste wensen

Rest mij om u namens alle medewerkers van EIC prettige feestdagen en een zowel zakelijk als privé voorspoedig 2013 toe te wensen. Laten we er samen een mooi jaar van maken!

Nils Labordus
directeur

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.