Terugblikken en vooruitzien

Geplaatst op: 18-12-2013 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

Nog even en we wensen elkaar een goed 2014.  We kijken terug op wat is geweest en zien uit naar alles wat het nieuwe jaar ons brengt. Voor EIC-directeur Nils Labordus is dat niet anders en hij neemt u graag even mee in zijn terug- en vooruitblik.
 

Voorzichtig herstel

ln 2013 hebben we de eerste tekenen gezien van economisch herstel. Ook bij onze klanten signaleerden we een toename van investeringen. Wij juichen deze ontwikkeling zeer toe. Juist het uitstellen van ICT-investeringen blijkt achteraf vaak te leiden tot onnodig veel kosten.

EIC in 2013

2013 was voor EIC een prima jaar. We hebben een aantal nieuwe contracten mogen afsluiten bij mooie klanten. Onze kennissessies EIC Inspiration is in 2013 echt een vaste waarde geworden. We hadden dan ook weer prima onderwerpen op de agenda. Ook de sprekers mochten er zijn. Wat te denken van Johan Benning van HP, Jasper van Westen van RES IT, Nanno Ouwehand van Citrix en Bart-Jan Bosch van Microsoft? EIC Inspiration geeft perfect weer waar wij voor staan: voorop in techniek maar met beide benen op de grond.

Vooruitblikken

In 2014 willen we uiteraard de goede lijn weer voortzetten en onze stabiele groei continueren. EIC Inspiration komt uiteraard weer terug en ook dit jaar verwachten we u weer aantal boeiende sprekers te kunnen presenteren. Verder zijn er nog plannen waar we u nu nog niks over kunenn zeggen, maar we beloven u alvast dat ze nieuwswaardig zijn en u er zeker van zult horen!
 

De beste wensen

Rest mij om u namens alle medewerkers van EIC prettige feestdagen en een zowel zakelijk als privé voorspoedig 2014 toe te wensen. Veel heil en zegen!

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.