EIC lanceert eigen blog

Geplaatst op: 4-02-2016 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus
'Professionals van EIC geven een kijkje in de keuken'

We hebben het er binnen de EIC-gelederen vaak over gehad: een eigen blog waar de professionals van EIC hun ideeën en inzichten met jou kunnen delen. Eind vorig jaar hebben we daarom de eerste concrete stappen gezet. Vandaag  mag ik met trots het EIC blog aan je presenteren.

Elke verandering vraag om voorbereiding. Dat geldt niet minder voor het inrichten van een weblog voor je eigen organisatie. De designer moet aan de slag met het ontwerp, de website-bouwer moet nieuwe functionaliteit realiseren en de bloggers moeten het met elkaar eens worden over de strategie. Geen sinecure maar uiteindelijk denk ik dat we er prima in geslaagd zijn iets moois neer te zetten.

Wat kun je allemaal verwachten? Daarover kan ik nog niet al te veel zeggen, ik ben wat dat betreft zelf ook erg benieuwd. Ik weet dat het blogteam veel ideeën heeft over mogelijke onderwerpen. Wel verwacht ik dat het blog voor elk wat wils zal bieden, zowel voor de techneuten als de managers onder jullie. Heb je zelf ideeën over mogelijke onderwerpen? Aarzel niet en leg het bij ze neer. Ze horen natuurlijk ook graag wat jij van hun bijdragen vindt.

Een eigen blog past prima bij onze cultuur: open en persoonlijk. We verwachten met het blog dan ook nog meer een kijkje in de keuken te kunnen geven. Een doel dat we natuurlijk ook al nastreven met bijvoorbeeld EIC Inspiration.

Tenslotte wens ik het blogteam bestaande uit Jacqueline Portier, Bas van Dijk, Harald van Leeuwen, Eddy De Silva De Freitas, Adriaan Stelma en Steven Michel heel veel succes. Oh ja, je bent natuurlijk van harte uitgenodigd om snel een kijkje te nemen op het EIC Blog.