EIC en Workspace 365 worden partners

Geplaatst op: 23-03-2020 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus
'Samen de KLIX-werkplek nog beter maken'

De coronacrisis maakt één ding duidelijk. Ondanks alles weten we met elkaar de maatschappij behoorlijk draaiend te houden. Thuiswerken en even online overleggen is voor veel mensen en organisaties dagelijkse realiteit geworden. Onze verwachting is dat dit ook na de crisis zo blijft. We zullen het veel vanzelfsprekender beschouwen niet standaard ons werk op kantoor te doen. Het kantoor blijft een belangrijke ontmoetingsplaats, maar zal een flexibeler rol gaan spelen. Je hebt daar dan wel een goede, betrouwbare omgeving voor nodig.

Deze beweging is al een tijd gaande maar de crisis zorgt voor een stroomversnelling. Het komt dus ook voor ons niet als een verrassing. EIC heeft daarom vorig jaar KLIX  gelanceerd. Een werkplekconcept dat volledig in de cloud draait en bereikbaar is waar en wanneer je maar wilt. Workspace 365 is een essentieel onderdeel van dit concept.

Workspace 365 zorgt ervoor dat gebruikers hun werkplek helemaal op maat kunnen inrichten zonder dat dit ten koste gaat van de beheerbaarheid. Hiermee kiest elke gebruiker zijn eigen “experience” en dat zorgt ervoor dat ze de werkplek graag zullen gaan gebruiken.

Workspace 365 is sinds 2010 gefocust op het ontwikkelen van de 'adaptive workspace' en heeft wereldwijd partners in 16 landen verspreid over vier continenten. Lees hier meer over Workspace 365.

Door deze samenwerking verwachten wij de KLIX-werkplek nog beter te kunnen maken. Nieuwsgierig wat de KLIX-werkplek in combinatie met Workspace 365 voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.