Onze nieuwe website is online

Geplaatst op: 12-04-2012 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

U heeft ‘m dus al ontdekt, de nieuwe website van EIC Enterprise Infrastructure Consultancy. Welkom! EIC is een jong bedrijf, we zijn gestart in juni 2011, en we doen er alles aan om organisaties te voorzien van een goede en moderne IT-infrastructuur. Uitgangspunt daarbij is de individuele werkomgeving van werknemers: zijn of haar ‘digitale werkplek’.

Onze oorsprong ligt bij het in 2007 gestarte Enable IT uit Groningen. We hebben ons afgesplitst om ons volledig te kunnen richten op die eigen ‘digitale werkplek’. U leest er meer over op deze site.

Wij willen dit doen in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Doel is niet alleen het uitvoeren van de opdracht maar ook het overbrengen van onze kennis. Onze mensen zijn ‘mensgericht’: Ze zijn er goed in hun kennis over te brengen op de medewerker van de klant. Daarbij streven we naar langdurige en duurzame relaties. We houden van kennis delen. Zo staat onze klanten naast de inzet van de EIC-medewerker ook de “kennisbase” ter beschikking van overige EIC-specialisten. En als de opdracht stop gaat onze relatie door: Klanten kunnen altijd met vragen bij EIC terecht.

We zullen u op regelmatige basis op de hoogte brengen van ontwikkelingen in de markt. Volg hiervoor onze Tweets, Nieuwsblogs en andere social media. Of bezoek een van onze bijeenkomsten. Hier vertellen we over onze eigen ervaringen, laten we leveranciers productpresentaties verzorgen en horen we graag uw mening als klant of relatie.

Dit alles willen we doen vanuit een volledig onafhankelijke situatie; EIC is niet gebonden aan welke partij of leverancier dan ook. Wel hebben we partnerships gesloten met de diverse productleveranciers. Hierdoor hebben we volledig toegang tot de support en ontwikkelafdelingen binnen deze organisaties. Deze relaties kunnen ook door onze klanten gebruikt worden om snel antwoord te krijgen op eventuele vragen.

Deze nieuwe site brengt u informatie en praktijkvoorbeelden van onze werkwijze. We zien de site nadrukkelijk ook als medium om de samenwerking met opdrachtgevers te versterken. We zijn daarom zeer benieuwd naar uw mening: Laat het ons weten!
Vanuit EIC zullen we de markt scherp en kritisch blijven volgen zodat we altijd in staat zijn om u optimaal te ondersteunen.

Tenslotte wil ik een ieder hartelijk danken die zijn bijdrage heeft gehad aan de nieuwe website!

Nils Labordus

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.