2017: Samenwerken aan succes

Geplaatst op: 20-12-2016 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

Het jaar zit er weer bijna op. We kijken reikhalzend uit naar de feestdagen en hopen natuurlijk weer op een sneeuwwitte kerst. Maar ik moet u alvast teleurstellen, ook dit jaar zullen we het waarschijnlijk weer met een groene kerst moeten doen. Maar niet getreurd, ook dan is er natuurlijk weer volop de gelegenheid om te genieten en te mijmeren. Even stilstaan bij de mooie en minder mooie dingen van het afgelopen jaar.

Ondanks dat we niet heel actief hebben geworven, hebben we het team het afgelopen jaar mogen versterken met een drietal uitstekende medewerkers. Goed om te constateren dat een baan bij EIC door velen wordt gezien als volgende stap in hun carrière. Een bewijs dat de EIC een stevige voetafdruk heeft binnen het ICT-domein.

Ook in de Randstad hebben we een succesvol jaar beleefd. We mochten nieuwe klanten verwelkomen als  Heineken en AMC. De bestaande samenwerking met ING liep ook  door met uitbreiding van de werkzaamheden. Klanten waar we trots op zijn!

Een bekroning op ons succes was de toekenning van de Education Partner Award door Microsoft. Deze onderscheiding voor meest innovatieve Microsoft-project binnen het hoger onderwijs mochten we samen met de Hanzehogeschool in ontvangst nemen  voor het project “Digitaal Toetsen”.  Deze toetsomgeving op basis van Microsoft Azure zal naar verwachting in 2017 bij meerdere hogescholen en universiteiten wordt uitgerold. Een succesvol resultaat van de samenwerking tussen Microsoft, Hanzehogeschool en EIC.

Samenwerken staat ook in 2017 centraal. We zullen onze klanten en relaties actief benaderen om te bespreken hoe we samen succesvol kunnen zijn. We weten allemaal dat dit de weg is naar wederzijds succes, maar in de praktijk is het niet altijd eenvoudig. We gaan er het komend jaar in ieder geval fors op inzetten.

Ook intern leggen we de nadruk nog meer op samenwerken. We hebben veel kennis door nog meer te delen zijn we nog beter in staat om de markt te bedienen. Ook nieuwe vormen van dienstverlening zullen hierdoor ontstaan. We houden u daar in 2017 natuurlijk graag op de hoogte.

Rest mij u allen te danken voor het vertrouwen en de samenwerking van het afgelopen jaar. Ik wens u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Nils Labordus
Directeur EIC