Nieuwe medewerkers

Geplaatst op: 29-05-2017 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus
'We stellen ze graag aan je voor!'

De afgelopen tijd hebben we ons  team weten te versterken met drie nieuwe collega’s.. We stellen Fieneke, Patrick en Mariska graag aan je voor.

Fieneke Groeneveld

Ter ondersteuning van de directie is Fieneke Groeneveld eind januari begonnen als Office Manager. Fieneke heeft haar opleiding genoten aan de RUG en is afgestudeerd als fiscaal jurist. Naast haar functie bij EIC is zij ook nog werkzaam als Medisch Secretaresse bij een kliniek. Zij is op de maandag, woensdag en vrijdag te vinden bij EIC.

Patrick Mik

Onze jongste aanwinst is Patrick Mik. Sinds februari vervult hij de rol van Packager. Patrick is hiervoor anderhalf jaar werkzaam geweest bij het Martini Ziekenhuis als werkplek- en servicedeskbeheerder. Om er achter te komen waar zijn ambities liggen en welke kant hij binnen de IT wereld op wil volgt Patrick naast zijn werk de studie HBO-ICT in deeltijd en dat gaat hem prima af.

Mariska Kruizenga

Tenslotte willen we je voorstellen aan Mariska Kruizenga. Ze is in mei met veel enthousiasme begonnen als Medewerkster Beheer ter ondersteuning ons beheercontract met de Provincie Drenthe. Mariska is een duizendpoot die na haar opleiding MBI binnen de ICT wereld diverse rollen heeft vervuld. Mariska is iedere ochtend te vinden in het EIC kantoor in Groningen.