Nieuw op de site

Geplaatst op: 7-03-2013 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

EIC is volop in beweging. Zo ook onze website. Dynamiek en aansluiting op de wensen van de bezoekers staan bij ons hoog in het vaandel. Graag informeren we je over enkele recente veranderingen. En heb je een suggestie? Laat het ons weten!
 

Altijd op de hoogte

De website is de centrale plek voor alle informatie over EIC. Maar hoe blijf je goed op de hoogte? Nieuwe items op de website delen we via onze FaceBook-pagina, via Twitter en uiteraard via de nieuwsbrief. Zo kun je zelf kiezen en reageren!

Inspiration

EIC Inspiration is inmiddels een begrip. Onze inspirerende kennissessies verdienen ook een eigen pagina op onze website. Daar willen we informatie en ervaringen delen over sessies die reeds zijn geweest en je informeren over komende thema’s en data. De informatie van 30 januari kun je er al vinden.

Reageren

Wij vinden de mening van onze klanten en relaties van groot belang. Om te zorgen dat je jouw mening zo laagdrempelig mogelijk kunt geven, hebben we aan onze nieuwsitems een reactiemogelijkheid toegevoegd. Om de kwaliteit te waarborgen moet je wel even inloggen via je FaceBook-account.

Suggesties

Heb je nog andere suggesties of een inspirerend idee voor onze website? Aarzel niet en geef ze aan ons door via een reactie op dit artikel of via info@eic.nl. Tot ziens op EIC.nl!

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.