Het is een bijzonder jaar

Geplaatst op: 1-10-2020 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

Waren we net verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Drachten, krijgen we de Coronacrisis over ons heen. Een gebeurtenis die geen van ons koud liet en waar we allemaal onze weg in moesten en zullen moeten blijven vinden. Het nieuwe normaal dient zich aan...

We hebben tot nu toe een bijzonder jaar achter de rug. Eind vorig jaar zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Drachten en toe we net goed en wel de laatste verhuisdozen hadden uitgepakt werden we overvallen door corona. Dat ging voor iedereen gepaard met grote onzekerheid, maar al snel werd duidelijk dat alle projecten met de nodige aanpassingen en creativiteit door konden lopen. Dat corona naar onze inschatting werkend Nederland blijvend zal veranderen staat voor ons wel vast. Collega Harald van Leeuwen zal hier verderop in de nieuwsbrief meer over vertellen.

Intern hebben we niet stil gezeten en hebben we onze werkplek-propositie KLIX doorontwikkeld. Inmiddels zijn we in staat om een volledig op de eindgebruiker afgestemde werkplek te leveren met bijbehorende diensten. Als klant weet je dat je bij afname van de werkplek meteen zaken als security en AVG volledig hebt geregeld. Onze manager Sales & Service Management  Jelle Arjaans is verantwoordelijk voor de werkplekklanten en gaat hier in een interview in deze nieuwsbrief verder op in.

Niet iedereen besteedt natuurlijk zijn werkplek uit. Het is prettig om te ervaren dat ook deze klanten ons ook in corona-tijd nog steeds weten te vinden. Inmiddels worden er ook weer mooie nieuwe projecten opgestart waarbij we professionals mogen blijven leveren. 

IAM (identity and acces management) is ook een belangrijk aandachtspunt voor ons. In onze ogen onmisbaar voor organisaties naar de toekomst en de basis voor vele vernieuwingen. Vanuit EIC willen we ook hiervoor de consultancy partner zijn.

Het pand dat we hebben betrokken voelt inmiddels als thuis en het is mooi om te zien dat klanten dat ook zo ervaren. We geven met regelmaat demo's en organiseren sessies, uiteraard rekening houdend met de maatregelen die we moeten nemen.

Laten we hopen dat we elkaar weer snel in goede gezondheid kunnen zien en ook weer eens een EIC Inspiration kunnen organiseren. Voor nu verwacht ik dat we via de nieuwsbrief in ieder geval weer een goed overzicht kunnen geven van onze activiteiten.

Nils Labordus