Gemeente Groningen en DUO brengen packaging onder bij EIC

Geplaatst op: 31-07-2014 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

In de afgelopen periode hebben zowel de Gemeente Groningen als de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) hun packagewerkzaamheden ondergebracht bij EIC. Twee klanten van naam, dat is natuurlijk een mooie opsteker. Voor ons het bewijs dat de combinatie van professionaliteit en persoonlijke aanpak een succesformule is.

Even iets over packaging. Packaging is het geschikt maken van software voor centrale distributie via een veelheid aan technieken. Om een standaardinstallatie op CD geschikt te maken voor installatie op de (al dan niet virtuele werkplek) van een gebruiker zijn specialisten nodig. Veel organisaties kiezen ervoor deze expertise niet zelf in huis te halen maar uit te besteden. EIC heeft deze specialisten in huis.

Op dit moment worden beide contracten ingeregeld. Werkzaamheden die daarbij horen zijn ondermeer het inrichten van een portaal waarop de klant zijn opdrachten kan indienen en de voortgang kan volgen. Ook worden de werkafspraken over en weer verder ingevuld. Een helder contract is het uitgangspunt van de dienstverlening, maar belangrijker is het persoonlijke contact. Hiermee voorkom je het volledig "afdichten" van de dienstverlening wat in de praktijk vaak leidt tot frustraties bij de klant.

Wilt u ons ook de zorg voor uw packages toevertrouwen? Neem dan even contact met ons op.

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.