EIC groeit door en opent vestiging in Amsterdam

Geplaatst op: 22-04-2014 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

Het kan snel gaan... Nauwelijks drie jaar geleden begon EIC zijn dienstverlening als expert in de digitale werkomgeving en nu opent het bedrijf een tweede vestiging in Amsterdam in het Vogelstruijs Business Center aan de Hullenbergweg in Amsterdam Zuidoost. De reden? Het vernieuwende concept van 'de eigen werkplek centraal' slaat aan. Steeds meer opdrachtgevers waarderen de expertise en de flexibele en bovenal persoonlijke aanpak van dit Groningse IT-bedrijf.

EIC (wat staat voor Enterprise Infrastructure Consultancy) bouwt de architectuur en de flexibele infrastructuur om de eigen werkplek overal mogelijk te maken. Het wás de boodschap en het is nu, twee jaar later, misschien nog wel meer de boodschap. Concepten als cloud computing en bring your own device zijn inmiddels gemeengoed geworden, de consumerization of IT die EIC voorzag is in volle gang. Medewerkers in organisaties krijgen de beschikking over een volledig gepersonaliseerde werkomgeving die overal toegankelijk is.

De experts van EIC zijn vanaf het begin in deze ontwikkeling meegegaan en hebben het vermogen om steeds weer nieuwe werkplekconcepten te bedenken en implementeren. Met grote kennis van het managen van migratieprocessen en het packagen van applicaties om de virtuele werkplek mogelijk te maken. EIC volgt de ontwikkelingen op de voet en laat haar werkrelaties er via inspiratiesessies volop in meedenken en mee-bouwen. 

De kracht van EIC daarbij is de combinatie van technische kennis en een persoonlijke, mensgerichte aanpak. Iedere EIC-medewerker is een specialist die verstand van zaken koppelt aan communicatief vermogen. Een combinatie die in het huidige IT-werkveld steeds belangrijker wordt. Ook van de technisch specialist wordt verwacht dat hij als consultant vaardig is. Daarbij is EIC een platte organisatie; je hoeft niet door allerlei schijven om de juiste persoon te vinden.

De directe en persoonlijke werkwijze van EIC slaat aan; het bedrijf groeit gestaag in aantal medewerkers en in opdrachtgevers. Steeds vaker weten ook organisaties uit het midden en westen van het land het IT-bedrijf uit Groningen te vinden. Het zijn vooral de middelgrote tot grotere bedrijven (500+) die behoefte hebben aan de gespecialiseerde dienstverlening van EIC.

Logische stap daarom om per 1 april een vestiging te openen in Amsterdam en van daaruit de dienstverlening verder uit te bouwen. Het kantoor zal in beginsel worden bemand door EIC-ers uit het Noorden die op deze manier makkelijk en snel bereikbaar zijn. De persoonlijke, heldere en nuchtere werkwijze van EIC - noem het de 'Groningse aanpak'- is dan beschikbaar in het hele land! 

Wilt u er meer over weten? EIC-oprichter en -directeur Nils Labordus staat u graag te woord!

 06-13210814 / nils.labordus@eic.nl

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.