EIC aanwezig op vakbeurs Zorg & ICT 2016

Geplaatst op: 16-03-2016

Van dinsdag 5 t/m donderdag 7 april is het weer tijd voor Zorg & ICT. In de jaarbeurs te Utrecht ontmoeten gebruikers en klanten elkaar om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Met een uitgebreide klantenkring in de zorg mogen wij daar natuurlijk niet ontbreken.

Dit jaar heeft de beursorganisatie gekozen voor het thema “Gebruikers aan zet”. In de huidige en toekomstige zorgpraktijk heeft de professional steeds vaker digitale tools nodig om optimale zorg te bieden. De zorgverlener en patiënt zullen dus ook steeds meer betrokken worden bij besluitvorming en invoering van nieuwe ICT-middelen. Kortom: de gebruiker is aan zet.

Dat betrokkenheid van gebruikers van groot belang is voor succesvolle ICT-oplossingen is voor ons geen nieuws. Wij bouwen al jaren digitale werkplekken voor zorginstellingen, (semi-)overheid en onderwijs. Altijd op maat van de gebruikers en volgens de nieuwste technieken. Wij ontwerpen de architectuur en bouwen de flexibele infrastructuur zodanig dat gebruikers hun werk kunnen doen waar en wanneer ze maar willen. Ze hebben hun werkplek dus altijd tot hun beschikking en mogen erop vertrouwen dat hun werkomgeving betrouwbaar en goed beveiligd is. De werkplek volgt de gebruiker en dat vind je terug in ons motto voor deze beurs: “Follow the user”.

Met de komst van Windows 10 staan veel organisatie voor een nieuwe uitdaging. Het is dé kans een een werkplek te realiseren die voldoet aan de wensen van de eindgebruiker. Tegelijkertijd wordt er ook meer dan ooit gekeken naar kosteneffectieve inzet van ICT. Dat vraagt om heldere keuzes. Met Windows 10 komen diverse cloud-oplossingen bijvoorbeeld nadrukkelijker in beeld en die moeten onderdeel  uitmaken van de totale strategiee. Migreren naar Windows 10 is dus meer dan alleen een nieuw operating system. 

EIC begeleidt je graag in de migratie naar dit nieuwe platform. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de valkuilen en kunnen we je helpen op om een veilige manier aan de overkant te komen. We hebben daarvoor een standaard aanpak ontwikkeld waarbij we vanuit de bedrijfsdoelstellingen systematisch toewerken naar de uiteindelijke invoering. Tijdens Zorg & ICT kunnen wij je hier alles over vertellen. Je bent dan ook van harte welkom op onze stand. Tot dan!

http://www.zorg-en-ict.nl/