Barcelona, aquí venimos

Geplaatst op: 15-10-2012 door Bas van Dijk
Bas van Dijk Bas van Dijk

Citrix Synergy is hét grootste Citrix evenement van het jaar binnen Europa en dit jaar gehouden van 17 t/m 19 oktober in Barcelona. EIC is hierbij aanwezig om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste Citrix-nieuws, aankondigingen, strategieën en technologieën rondom mobility en cloud computing.

Citrix Synergy, is hét evenement voor partners en eindgebruikers om kennis van de (nieuwste) oplossingen van Citrix op te doen. Wij zullen met name de keynotes volgen, deelnemen aan breakout sessies en nieuwe technische vaardigheden opdoen tijdens hands-on learning labs. Daarnaast zullen we gebruik maken van de mogelijkheid om op de beurs diverse leveranciers te ontmoeten die innovatief bezig op het gebied van Citrix.

Door de nauwe samenwerking met Citrix bij het project Werkplek op Maat van het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen), is een aantal privé demosessies georganiseerd waarin we worden geïnformeerd over de toekomstige  releases van de Citrix producten.

Ook RES en AppSense zullen ons voorzien van privé-sessies waarin we interactief in kunnen gaan op de verschillende productinhoudelijke features en huidige probleemstellingen bij klanten.

Het belooft dus een mooi evenement te worden. Deelname aan dergelijke evenementen zien wij als een belangrijke investering in kennis waarmee uiteindelijk ook de klanten van EIC hun voordeel kunnen doen. Barcelona, auquí venimos!

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.

Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.