Back to work

Geplaatst op: 5-09-2016 door Nils Labordus
Nils Labordus  Nils Labordus

Vakantie is heerlijk. Een paar weken met familie, met vrienden of misschien in je eentje andere dingen doen dan normaal. Voor de een is dat rondreizen op verre bestemming, voor de ander is dat heerlijk met een koud biertje in de eigen tuin. Maar na een paar weken vangt het werkzame leven weer aan en dat heeft ook weer zijn charmes: werken aan mooie, innovatie projecten en de omgang met collega’s kunnen net zoveel voldoening geven als een mooi Caraïbisch strand.

Ook de meeste EIC-collega’s zijn weer aan de slag bij onze opdrachtgevers zowel op nieuwe klussen als op projecten die al langer lopen. U kunt ze onder meer aantreffen bij het UMCG, ING en Hanze Hogeschool.  We mogen ons verheugen in een voortdurend uitbreidende orderportfolio en daarom hebben we weer enkele nieuwe mensen aangenomen. Robin Bakker gaat onze noordelijke vestiging versterken en in de Randstad gaat Vincent Boer aan de slag. We heten ze van harte welkom en uiteraard veel succes!

Zoals gezegd, de vakantie is over en we kijken dan ook alvast vooruit naar de volgende editie van EIC Inspiration die 21 september weer plaatsvindt. We gaan het hebben over de Azure Stack van Microsoft. Ik hoor je bijna zeggen: “Alweer?” We kunnen ons dat voorstellen maar Azure is zo breed en ontwikkelt zich zo snel dat we er elke week wel een sessie aan zouden kunnen wijden. Je zult weer leren van de verhalen uit de praktijk. Van harte welkom dus!

Veel werkplezier!

Nils Labordus