woensdag 27 jan 2016

EIC Inspiration 27 januari 2016

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 27 januari 2016 in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. Om je met een positieve boost het nieuwe jaar in te sturen hebben we gekozen voor een breed thema: vernieuwing! De sessies zullen je helpen om met een frisse blik naar je eigen projecten en/of organisatie te kijken. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Kortom: Informatie en inspiratie.

Programma

Let op, De tijden wijken enigszins af van wat je gewend bent!

  • 16:30 Inloop
  • 17:00 Welkomstwoord (Nils Labordus, directeur EIC)
  • 17:15 Sessie 1 (Roel Peeters , Roel Peeters coaching & training)
  • 18:00 Pauze
  • 18:30 Sessie 2 (Jan Dirk Hogendoorn, Finext)
  • 19:15 Aanvang buffet

Informatie over de sessies

Sessie 1: “Office 365 en SharePoint, een change voor gebruikers en IT!” (Roel Peeters van Roel Peeters coaching & training)
De uitrol van SharePoint (al dan niet in combinatie met office 365) is niet meer te stoppen. Klein en groot stappen in en de Microsoft-trein gaat razendsnel. IT krijgt andere taken, zoekt naar kennis en houvast. Gebruikers krijgen inspraak en mogen zelf aan de knoppen zitten. Dat betekent nogal wat in grote organisaties. Roel Peeters loopt in dat speelveld al een tijdje mee als zelfstandig Microsoft consultant/trainer. Hij vertelt ons graag over zijn ervaringen met Office 365-migraties en SharePoint-implementaties. Hij doet dat met kennis van zaken, voorbeelden uit de praktijk en op zijn eigen energieke wijze, doorspekt met (Vlaamse) humor. Houd je smartphone bij de hand want Roel gaat interactief met ons aan de slag!

Sessie 2: “Agile, maar dan beter” (Jan Dirk Hogendoorn van Finext)
Zijn regels en procedures echt nodig? Wat zou er gebeuren als we geen regels hadden? Er zijn organisaties die zo werken. In deze presentatie laten we jullie wat zien van een bedrijf waar regels hebben plaatsgemaakt voor waarden als verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie. Jan Dirk Hogendoorn zal ons bijpraten over het allernieuwste werken om maximaal wendbaar te zijn in 2016. Een zeer interessante sessie voor projectleiders en projectmanagers!

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

We vinden het natuurlijk leuk als je deze EIC Inspiration wilt bijwonen! Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail naar inspiration@eic.nl.

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen