woensdag 30 okt 2019

EIC Inspiration 30 oktober 2019

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 30 oktober in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën.

Kortom: Informatie en inspiratie!

Programma

- 16:30 Inloop

- 17:00 Welkomstwoord - Nils Labordus & Adriaan Stelma

- 17:15 Sessie 1 – Automation in het UMCG: een praktijkcase

Het UMCG bouwt aan de toekomst van gezondheid, in patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en vervolgopleidingen. Het is een van de grootste werkgevers van Noord-Nederland en met het is dan ook niet verwonderlijk dat ICT een essentiële rol speelt. 

Frank Wolters (UMCG) is teammanager werkplekbeheer bij het UMCG. Hij vertelt ons zijn visie op automation en vertaalt dat naar de dagelijkse praktijk binnen het UMCG.
Harald van Leeuwen (EIC) is als automation specialist betrokken bij het project voor de nieuwe werkplek van het UMCG en onderdeel van het automation-team. Hij laat ons zien hoe met automation veelvoorkomende taken binnen het UMCG vereenvoudigd kunnen worden.

- 18:00 Pauze

- 18:15 Sessie 2 – End-to-End Automation met Ivanti (Patrick Kaak - Ivanti)

Beheer bestaat vaak uit handmatige handelingen die steeds opnieuw uitgevoerd worden. Hierdoor worden fouten gemaakt met technische en functionele problemen of veiligheidsconflicten tot gevolg. Door deze processen van begin tot het eind te automatiseren en mogelijke problemen zo vroeg mogelijk te signaleren (shift left strategie) kunnen acties die normaal door 2de en 3de lijn worden uitgevoerd, bij de 1ste lijn of de gebruiker neergelegd worden. In deze sessie laten we zien hoe Ivanti kan helpen dit te realiseren.

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en bedrijfsnaam naar inspiration@eic.nl

Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen