woensdag 3 okt 2018

EIC Inspiration 3 oktober 2018

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 3 oktober in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Thema deze keer is het EIC Cloud Platform.

Kortom: Informatie en inspiratie!

Programma

Al jarenlang beloven IT-leveranciers de ideale werkplek: schaalbaar, veilig, altijd en overal beschikbaar. Toch is de praktijk weerbarstig. Contracten voor vele jaren, ingewikkelde procedures om wijzigingen door te voeren en vaak hoge kosten. Dankzij Microsoft Azure weet EIC nu eindelijk deze beloftes in te lossen met het EIC Cloud Platform.

Dankzij onze drie principes slim, slank en soepel kunnen we precies die werkplekken bieden die je nodig hebt waarbij we garanderen dat je veilig aan de slag kunt. Je rekent bovendien af naar gebruik, dus geen zorgen meer over apparatuur die een groot deel van het jaar niets staat te doen. Tenslotte kun je via een handig portaal zelf je omgeving bedienen. Een extra werkplek uitgeven? Met een druk op de knop is het geregeld.

Nu is het tijd om je de echte omgeving te laten zien zoals we die straks aan onze klanten gaan aanbieden. In een uitgebreide demo laten we je de diverse mogelijkheden zien.

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en bedrijfsnaam naar inspiration@eic.nl

Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen