woensdag 20 sep 2017

EIC Inspiration 20 september 2017 - Automation with PowerShell

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 20 september in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Kortom: Informatie en inspiratie!

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Programma

- 16:30 Inloop

- 17:00 Welkomstwoord - Nils Labordus (EIC)

- 17:15 Sessie 1 - IT-processen voorspelbaar geautomatiseerd met Microsoft PowerShell, 2 praktijkcasussen (Eddy De Silva De Freitas en Harald van Leeuwen, EIC BV)

- 18:00 Pauze

- 18:15 Sessie 2 - Chat automation in een moderne IT omgeving met Microsoft PowerShell (Jaap Brasser, Cloud & Automation Engineer en Cloud & Datacenter Management MVP)

Deze sessie zal gaan over wat Chat automation inhoudt en welke mogelijkheden dit met zich meebrengt. We duiken in het concept ChatOps, infrastructuur beheer ondersteund door Chat automation. Verder gaan we in op hoe we dit kunnen implementeren en wat voor voordelen dit met zich meebrengt. Tot slot bevat de sessie demo’s waarin we een Chatbot implementeren en configureren.

Jaap Brasser is een Cloud & Automation Engineer en een Cloud & Datacenter Management MVP met een grote passie voor scripting en automation. In zijn rol als IT professional is Jaap onderdeel van verschillende professionele communities, spreekt hij op technische evenementen en schrijf hij artikelen voor zijn blog en andere online magazines en websites.

Blog          Twitter          GitHub

Sprekers

Deelnemen?

We vinden het natuurlijk leuk als je deze EIC Inspiration wilt bijwonen! Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail naar inspiration@eic.nl Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen