vrijdag 12 feb 2010

EIC Inspiration 12 februari 2020

Graag nodigen we je uit voor onze kennissessie EIC Inspiration op woensdag 12 februari in het stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen. We informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Kortom: Informatie en inspiratie! Thema deze keer is Identity & Access Management (IAM).  

Om alle aspecten van Identity & Access Management eens nader onder de loep te nemen organiseren we bij EIC 12 februari een Inspiration meeting speciaal over dit thema. We nodigen dan een deskundige uit op dit gebied in de persoon van Jaap Hoekstra, voormalig IT-specialist bij ABNAMRO en nu zelfstandig adviseur met IAM als specialisatie. Hij bespreekt historie en inhoud van IAM maar ook de verschillende visies op hoe je IAM nu en in de toekomst in zou kunnen zetten binnen je organisatie. Dus wil je meer weten over IAM, kom dan naar onze Inspiration!

Programma

Sessie 1 – IAM vanuit het perspectief van Sjoerd Peereboom (EIC)
Sessie 2 – Begin en toekomst van IAM door Jaap Hoekstra

De inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 uur gaan wij van start.

Buffet

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Na afloop van de sessies nodigen we je van harte uit aan te schuiven bij een informeel buffet.

Deelnemen?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en bedrijfsnaam naar inspiration@eic.nl

Kijk voor een impressie van de voorgaande edities op onze Inspiration-pagina

Locatie

Stadsparkpaviljoen Ni Hao in Groningen
Paviljoenlaan 3
9727 KE Groningen