Het flexibele cloudplatform van EIC

Het is een van de lastigste maar tegelijk meest uitdagende vragen van vandaag de dag: Hoe kun je de beloften van moderne clouddiensten – flexibiliteit, kostenbesparingen en alleen betalen voor wat je verbruikt – benutten als je als organisatie een applicatielandschap te onderhouden hebt dat grotendeels bestaat uit traditionele Windows applicaties en wellicht ook nog legacy systemen?

De reis naar de cloud

Een aantal jaren geleden ging er niets boven een eigen dedicated en al dan niet gehoste ICT-omgeving in eigen of gehuurde data centres. Maar tegenwoordig zijn cloud diensten volwassen, commercieel aantrekkelijk en vooral ook veilig en compliant mits op de juiste wijze ingezet. Iedere organisatie, met welk IT landschap dan ook, zou daarom de reis naar de cloud moeten kunnen maken. Maar hoe?

De oplossing: een flexibel cloudplatform

EIC komt met de oplossing: Een gebruiksvriendelijk cloud platform dat ook werkt in een (deels) traditionele omgeving. Zo zit jouw organisatie niet langer vast aan eerder gemaakte keuzes of kostbare erfenissen uit het verleden. Het EIC platform verbindt beide zodat jouw organisatie de toekomst volledig kan omarmen.

Hoe werkt het?

Jouw organisatie vestigt zich op ons cloud platform en krijgt een klantspecifiek managementportaal. Hiermee kun je zelf je eigen omgeving vormgeven, accounts aanmaken, opschalen of afschalen. Snel, flexibel en consistent. Toekomstvast en bovendien betaald naar verbruik.EIC garandeert dat jouw eigen omgeving blijft draaien en wordt beheerd inclusief 24/7 serviceverlening en life cycle management (altijd de laatste versies van software en beveiligingspatches). Je kunt zelf de configuratie uitvoeren. Zonder gebruik van IT-specialisten klikken jouw eigen mensen op het Portal hun hele werkplek omgeving bij elkaar. Snel, flexibel en technisch volledig ontzorgd.

Volledig cloud of hybride

Omdat EIC een integrale benadering hanteert kunnen we vrijwel ieder bestaand applicatie landschap naar de cloud brengen. De kracht van het platform is dat het de volledige IT-functionaliteit en behoefte van jouw organisatie kan bedienen maar ook een deel ervan.

Is volledige overgang nog een brug te ver dan kunnen we ons platform ‘koppelen’ zodat het hybride draait. Zo kun je het bijvoorbeeld eerst proberen via een pilot of proof of concept (poc). Ook als je organisatie op korte termijn moet opschalen of als je niet zit te wachten op lange doorlooptijden of grote investeringen, is ons cloud platform de oplossing.

Company appstore

Er is een centrale bibliotheek, een company store waar je naast de applicaties voor je organisatie ook andere diensten kunt aanbieden aan gebruikers. Betaald en onbetaald. Je kunt zo zelf (geautomatiseerd) niet alleen nieuwe infrastructuur inrichten maar ook het bestellen van koffie voor de automaten regelen of de inzet van externe medewerkers.

Gebruiker centraal

Het EIC cloud platform: Voor any device, ieder apparaat op iedere plek, compliant en veilig. De gebruiker staat centraal, simpel en universeel. Zo faciliteert en begeleidt EIC de reis naar de Cloud. 

  • Gebruiker centraal
  • Toekomstvast
  • Flexibel
  • Veilig en compliant

Meer informatie? Neem contact op met een van onze adviseurs

Longread Visie op Cloudoplossingen

Wil je meer lezen over onze visie en flexibele cloudoplossingen? Via onderstaande link stellen we een gratis longread beschikbaar waarin je alles rustig na kunt lezen. We horen graag van je hoe deze informatie jou helpt om de juiste keuzes te maken.

Download onze longread over onze visie en flexibele cloudoplossingen.
Twitter Laatste ontwikkelingen

Bekijk onze tweets voor de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.