Adviseren

De experts van EIC adviseren je over de meest efficiënte manier om de bedrijfsinfrastructuur in te richten rondom de digitale werkomgeving, de digitale en universele werkplek van medewerkers. Zij kennen alle aspecten van dit proces -end to end- en beschikken over een brede kennis en ervaring.

Architectuur

Dat begint bij een advies over toe te passen architectuur. We doen onderzoek naar gebruikservaringen en behoeftes van uw medewerkers en de inrichting van het totale applicatielandschap. We zorgen voor de vertaling van wensen en eisen naar de juiste technische oplossingen en het bewaken hiervan. Ons flexibele cloudplatform faciliteert.

Highlevel design

Hierna schrijven we een zogenaamd Highlevel design document waarbij de eisen en wensen zijn gemapped op verschillende technische moegelijkheden. Vervolgens starten we een Proof of Concept waarbij zaken als product selectie en inrichting worden bepaald. Met deze informatie wordt een Low level design geschreven (detail ontwerp). Hierna volgen de bouw- en de implementatiefase.

Onafhankelijk

Anders dan veel andere IT-bedrijven werkt EIC onafhankelijk van hard- en softwareproducten. Wij kiezen op basis van de specifieke behoefte van de opdrachtgever en zoeken daar het geschikte pakket bij. Omdat we precies weten wat er op de markt is, kunnen wij onze opdrachtgevers heel adequaat adviseren en begeleiden bij offerte-aanvragen. Daarmee nemen we een hoop specialistisch werk uit handen en zorgen we voor kwaliteit en een scherpe prijs.

Nieuwsbrief Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en events.

Nieuwsblog Updates

Bekijk ons nieuws en andere updates.